Vouwwanden

 • Maatwerk
 • Kwaliteit
 • Politiekeur

Laat onze vakmensen een vouwwand in uw serre of buitengevel plaatsen en laat het buitengevoel naar binnen. Onze vouwwanden zorgen voor een vloeiende overgang tussen binnen en buiten met een maximale opening. Met glazen vouwwanden geniet u het hele jaar door van uw terrasoverkapping, serre of tuinoverkapping. Wij maken gebruik van meerdere leveranciers, daarom kunnen wij de voor u meest geschikte vouwwand aanbieden tegen een gunstige prijs.

Glazen vouwwanden

Vergroot uw woongenot met glazen vouwwanden op maat gemaakt en met zorg geplaatst door Lumalux. Vraagt u zich af of een glazen vouwwand voor u geschikt is? Voor iedere gevel, terrasoverkapping, serre aanbouw of tuinoverkapping bieden wij een passende oplossing. Met een vouwwand van glas geniet u het hele jaar door van het uitzicht op uw tuin. In de zomer vouwt u de wand volledig open en verbindt u binnen met buiten. Met een vouwwand profiteert u ook van extra geluidsisolatie en warmte isolatie. Zo houdt u uw woning op de warme zomerdagen binnen koel en in de winter warm.

Terrasoverkapping

Heeft u een terrasoverkapping in de tuin of aan uw huis en wilt u hier graag het hele jaar van kunnen genieten? Een overkapping in de tuin met vouwwanden werkt warmte isolerend, waardoor u ook in de koude maanden gebruik kan maken van uw terras. Met een serre of terrasoverkapping beschermt u ook uw tuinmeubelen tegen weersomstandigheden. De vouwdeuren van Lumalux voor een terrasoverkapping of tuinkamer zijn verkrijgbaar in verschillende materialen als hout en aluminium van hoge kwaliteit.

Toepassing glazen vouwwand

Onze vouwwanden (die ook wel harmonicadeuren genoemd worden) zijn geschikt voor diverse toepassingen. Daarom bieden oplossingen op maat voor particulieren en bedrijven. Vergroot bijvoorbeeld de ruimte van uw horecagelegenheid met glazen terraswanden. In de zomer slaat u eenvoudig de deuren open en in de winter behoudt u het uitzicht naar buiten. Pas een vouwwand binnen toe om een ruimte te scheiden of bijvoorbeeld een rookruimte te creëren. Een vouwwand van glas isoleert goed en houdt de warmte in de koude maanden binnen. Het ontwerp en materiaal wordt volledig op maat gemaakt, passend bij uw in- en exterieur. Heeft u een eigen woning? Het toepassen van een glazen vouwwand zorgt voor een waardestijging van uw huis. U vergroot nu dus niet alleen uw wooncomfort, maar ook in de toekomst profiteert u.

Vouwwanden voor particuliere toepassingen:

 • Buitengevel
 • Veranda
 • Tuinoverkapping
 • Serre
 • Tuinkamer
 • Balkonbeglazing

Vouwwanden voor zakelijke toepassingen:

 • Balkonbeglazing voor de woningbouw
 • Winkelentree
 • Scheidingswand binnen
 • Buitengevel met ruime opening naar het terras

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan een vrijblijvende afspraak.

Materiaal en ontwerp

Onze vouwwanden zijn leverbaar met kozijnen van hout, aluminium of een combinatie hiervan. Een vouwwand van glas maken wij voor u op maat, daarom kijken wij samen met u naar de toepassing van de vouwwand en kiezen we het geschikte materiaal en ontwerp. U kunt kiezen voor glazen schuifwanden waarvan u de elementen kunt samenvouwen naar links, rechts of beide kanten. Ook glazen schuifdeuren behoren bij ons tot de mogelijkheid. Met onze systemen heeft u in een handomdraai toegang vanuit uw woning naar uw terras, balkon of tuin en zorgen we voor optimale klimaatbeheersing. In de zomer houdt u het lekker koel en in de winter warm. 

Kies voor vakmanschap, een goede service en topkwaliteit. Voor meer mogelijkheden en informatie over onze oplossingen, bekijk de brochure of neem contact op en maak vrijblijvend een afspraak.