Balkonbeglazing

  • Maatwerk
  • Kwaliteit
  • Politiekeur

Met Lumalux balkonbeglazing creëert u extra leefruimte en bespaart u energie. U geniet het hele jaar van uw balkon van glas terwijl het oorspronkelijke karakter toch behouden blijft.

Optimale isolatie met een balkon van glas

Met Lumalux balkonbeglazing creëert u niet alleen meer woonoppervlakte, het draagt ook bij tot een optimale isolatie waarbij de warmte binnen en het geluid buiten wordt gehouden. Doordat de aluminium delen in alle RAL-kleuren leverbaar zijn, sluiten deze naadloos aan bij uw eigen smaak en uw interieur. En doordat we bij Lumalux beschikken over meerdere constructies en systemen voor uw glazen balustrade of balkon, kunnen wij u altijd een passende oplossing die afgestemd is op uw woonsituatie en budget aanbieden.

Veilig en uitgebreid geteste beglazing

Wanneer u uw balkon van glas wilt voorzien, wilt u natuurlijk wel balkonbeglazing van een uitstekende kwaliteit. Het glas wat we bij Lumalux toepassen heeft deze kwaliteit en is daarnaast ook nog eens uitgebreid getest op slijtage, ventilatiemogelijkheden en geluidsisolatie.

Bekijk voor meer informatie onze brochure of maak vrijblijvend een afspraak om te bekijken wat de mogelijkheden zijn voor balkonbeglazing in uw situatie.