Harmonicadeuren

  • Maatwerk
  • Kwaliteit
  • Politiekeur

Met harmonicadeuren creëert u meer leefruimte. In de zomer verbindt u binnen met buiten en in de winter geniet u van uw tuinkamer of serre omdat een harmonicadeur warmte- en geluidsisolerend is.

Voordelen glazen harmonicadeuren

Vergroot uw woongenot met glazen harmonicadeuren. Het voordeel van glazen harmonicadeuren is dat u ze volledig naar de buitenkant van de gevel kunt vouwen, waardoor u een maximale opening naar de tuin creëert. Een glazen harmonicadeur in vergelijking met een schuifdeur, biedt een volledige en grotere opening naar de tuin toe. Harmonicadeuren kunt u ook toepassen in een serre, veranda of tuinoverkapping, zodat u hier het hele jaar van kunt genieten.

Harmonicadeur hout of aluminium

Lumalux biedt harmonicadeuren van glas met houten kozijnen en aluminium kozijnen. Aluminium harmonicadeuren geven de woning en moderne uitstraling, zijn erg duurzaam en licht van gewicht. Kies je liever voor een harmonicadeur van hout? Houten kozijnen geven de woning een luxe uitstraling, dit past bijvoorbeeld erg goed bij een landelijke woonstijl. Wij geven u graag advies over het ontwerp van uw harmonicadeur en welk materiaal hier het beste bij past.

Harmonicadeur op maat

Wij verzorgen harmonicadeuren op maat. Samen met u kijken wij naar uw wensen en woonsituatie. Op basis daarvan kunnen wij een harmonicadeur op maat ontwerpen, uitvoeren en bij u plaatsen. Een harmonicadeur op maat kan toegepast worden als buitengevel, waardoor u de woonruimte binnen met de tuin buiten verbindt. Ook kunt u de een harmonicadeur op maat laten maken voor uw tuinoverkapping of veranda. Wanneer het in de avond afkoelt, vouwt u met gemak de glazen deuren dicht.

Harmonicawand

Harmonicadeuren, ook wel een harmonicawand, biedt ook zakelijke toepassingen. Onze glazen harmonica deuren zijn perfect toepasbaar als scheidingswand in kantoorruimten, horecagelegenheden en multifunctionele ruimten of als balkonbeglazing en kunnen bovendien worden voorzien van geluidwerend glas. Denk bijvoorbeeld aan een glazen harmonicaschuifwand die uw winkel een open en uitnodigende entree geeft of vergroot het terras op warme zomerdagen met harmonica terrasdeuren. Met een harmonicawand kunt u uw gevel volledig openen in de zomer, terwijl u in de winter van de optimale warmte-isolatie met geïsoleerde aluminiumprofielen met kunt genieten. 

U kunt het best vakmanschap, service en kwaliteit van ons verwachten. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van harmonicadeuren? Bekijk onze brochure of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.